Snijd de artisjokbodems los, maak ze schoon, wrijf ze in met
citroensap en kook ze in kokend water met citroensap
beetgaar.
Dompel de tomaten in kokend water en pel ze.
Kook de haricots verts beetgaar.
Snijd de artisjokbodems en de tomaten in zessen en verwijder
de zaadjes van de tomaten.
Leg de warme groenten op 4 warme borden en houd ze (in de
oven) warm.
Bak de gewassen en drooggedepte poonfilets in wat hete boter
snel bruin en gaar en leg ze op de groentebedjes.
Meng de ingrediënten voor het sausje (mosterd, sherry,
olie, visfumet, peper, zout en dille), verwarm het mengsel en
schenk de saus over de groenten.
Serveer direct.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |